Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει και έβαλε στην αναμονή τον Ντε Χέα

Η Γιουνάιτεντ έχει κλειδώσει το στόχο κάτω από τα δοκάρια και αναμένεται να κινηθεί με προσφορά για την απόκτησή του.

Manchester United's manager Erik ten Hag waves as he walks onto the pitch ahead of he soccer match between Manchester United and Melbourne Victory at the Melbourne Cricket Ground, Australia, Friday, July 15, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/ASANKA BRENDON RATNAYAKE

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε νέο συμβόλαιο στον Νταβίντ Ντε Χέα και τον έχει αφήσει στην αναμονή ζητώντας του να περιμένει και να μην υπογράψει σε άλλη ομάδα μέχρι νεοτέρας (σ.σ. διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ).

Τα πράγματα στο μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί ο Έρικ Τεν Χαχ για το καλοκαίρι είναι συγκεκριμένα και ο Ολλανδός που "ψήνεται" για άλλον παίκτη στο νούμερο ένα θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με το βασικό του στόχο ως αντί-Ντε Χέα και τον επιθετικό φυσικά.

Ποιος, όμως, είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας κι έχει κάνει τον επί δωδεκαετία τερματοφύλακα των Κόκκινων Διαβόλων να περιμένει;..

Ο Αντρέ Ονάνα. Αυτόν θέλει ο Τεν Χαχ. Το ενδιαφέρον επιβεβαίωσε ο CEO της Ίντερ, Μαρότα αναφέροντας πως περιμένει την προσφορά των Άγγλων για τον 27χρονο Καμερουνέζο. Ο Ονάνα είχε μετακομίσει στο Μιλάνο ως ελεύθερος από τον Άγιαξ το 2022. Ο Τεν Χαχ γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα αφού δούλεψαν μαζί στο Άμστερνταμ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Αυτό είναι το αδιανόητο αίτημα προς τον free agent Ντε Χέα

Πήγε στην Παρί για τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία, δεν τα κατάφερε και τον περιμένει ο Μουρίνιο

Λίβερπουλ: Ο Σόμποσλαϊ τρύπωσε στην "αγία" πεντάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK