Πήγε στην Παρί για τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία, δεν τα κατάφερε και τον περιμένει ο Μουρίνιο

Λήγει η περιπέτεια του Ρενάτο Σάντσες στην Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με δημοσιεύματα και ο Ζοζέ Μουρίνιο αναμένει εξελίξεις.

Roma's head coach Jose Mourinho gives instructions to his players during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Ρενάτο Σάντσες άρχισε την πορεία του στο ποδόσφαιρο από την Μπενφίκα και εξελίχθηκε σε τεράστιο ταλέντο με την Μπάγερν Μονάχου να καταβάλει 35.000.000 ευρώ το 2016 για να κλειδώσει τα δικαιώματά του. Στην Γερμανία ο Πορτογάλος δεν έκανε αυτά που περίμεναν οι περισσότεροι κι έτσι ήρθε ο δανεισμός στην Σουόνσι.

Έπειτα ο 25χρονος τράβηξε και η Λιλ τον αγόρασε από τους Βαυαρούς με 20.000.000 ευρώ.

Εν συνέχεια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2022 μπήκε η Παρί στο κόλπο και με 15.000.000 ευρώ τον έκανε κάτοικο της γαλλικής πρωτεύουσας. Ωστόσο, για δεύτερη φορά μετά από την Γερμανία, ο Σάντσες δεν κατάφερε να διακριθεί στο υψηλότερο επίπεδο και είναι για να φεύγει.

Βέβαια, ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και ο Σάντσες αναμένεται να έχει εκ νέου την ευκαιρία να δοκιμάσει σ' ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου κι αυτό διότι η Ρόμα και Ζοζέ Μουρίνιο παρουσιάζονται ως πιο ζεστοί ενδιαφερόμενοι για την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του Ρενάτο με την Παρί εκπνέει το 2027 ενώ ο ποδοσφαιριστής και ο Special One συνδέονται μέσω του κοινού τους ατζέντη, Ζόρζε Μέντες.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Αυτό είναι το αδιανόητο αίτημα προς τον free agent Ντε Χέα

Λίβερπουλ: Ο Σόμποσλαϊ τρύπωσε στην "αγία" πεντάδα

Φιρμίνο: Έκλεισε το μεγάλο deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK