Γιουνάιτεντ: Ο "bobo" δικαιώθηκε και πάει για τη βρώμικη δουλειά στο Όλντ Τράφορντ

Ο Βουτ Βέγκχορστ βγαίνει ως ο μεγάλος δικαιωμένος αφού κατάφερε μετά από το Μουντιάλ 2022 να κάνει το move της ζωής του.

Wout Weghorst of the Netherlands celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Ο Βουτ Βέγκχορστ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο (σ.σ. πριν από το Μουντιάλ 2022) αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Κόκκινοι Διάβολοι έτρεχαν και δεν έφτασαν για να καλύψουν το κενό στην επίθεση.

Όλο αυτό το διάστημα παρέλασαν πολλά και λαμπερά ονόματα από την shortlist του Τεν Χαχ, αλλά στο τέλος της ημέρας ο Ολλανδός εμπιστεύεται έναν πατριώτη του.

Ο Βουτ Βέγκχορστ πρέπει να θεωρείται παίκτης της Γιουνάιτεντ ως δανεικός από την Μπέρνλεϊ. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έδωσε την πρέπουσα σημασία στον Ολλανδό φορ όταν ο Μέσι τον αποκάλεσε σε παγκόσμια εμβέλεια "bobo", ωστόσο ελάχιστη ώρα πριν ο 30χρονος κόντεψε με δύο γκολ ν' αποκλείσει μόνος του την Αργεντινή.

Δυστυχώς για εκείνον ο μετέπειτα Παγκόσμιος Πρωταθλητής επισκίασε τον καταλυτικό ρόλο του νέου παίκτη της Γιουνάιτεντ με τα λόγια του.

Στο τέλος της ημέρας, όμως, ο Βέγκχορστ έχοντας κάνει τη δουλειά του σωστά δικαιώνεται και πάει στο Όλντ Τράφορντ για να κάνει τη βρώμικη δουλειά. O Έρικ Τεν Χαχ λειτουργεί... πονηρά όπως ο Φαν Χάαλ και πήρε έναν αντιστάρ στο ρόστερ του για να τελειώσει το έργο, χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Πληρώνεται για να σκοράρει

Ο "άσημος" Βέγκχορστ έκανε την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή το 2016 όταν η Έρακλες τον πούλησε στην ΑΖ με 1,5 εκατ. ευρώ. Το 2018 η Άλκμααρ έκανε εξαιρετική απόσβεση πουλώντας τον υψηλόσωμο φορ με 10,5 εκατ. ευρώ στην Βόλφσμπουργκ. Το Γενάρη του 2022 είχε φτάσει η ώρα της Αγγλίας. Με 17,5 εκατ. ευρώ οι Γερμανοί έδωσαν τον Βουτ στην Μπέρνλεϊ.

Στην πρώτη του στην Αγγλία δεν τσούλισε και το καλοκαίρι η Μπέρνλεϊ τον δάνεισε στην Μπεσίκτας για να έρθει η Γιουνάιτεντ να σπάσει αυτόν τον δανεισμό με 3.000.000 ευρώ και τον πάρει εκείνη με νέο δανεισμό από το έτερο αγγλικό κλαμπ. Ο Βέγκχορστ έχει παίξει 414 ματς, έχει σκοράρει 172 γκολ κι έχει μοιράσει 51 ασίστ.

Τα περισσότερα γκολ τα έκανε στην Γερμανία, αφού στην Βόλφσμπουργκ σε 144 επίσημα ματς σκόραρε 70 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ στους συμπαίκτες του. Φέτος, ο Ολλανδός μετράει 21 εμφανίσεις με 10 γκολ και 4 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Η Αλ Χιλάλ θέλει να χάσει τον ύπνο του ο Ρονάλντο, προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Λίο

Αντρέας Σέλντερουπ: Η Μπενφίκα με 10 εκατ. ευρώ πήρε τον Νορβηγό "Μέσι"

Γιακουμάκης: Έχει δώσει το "ΟΚ" σε συγκεκριμένη ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK