Μέσι: Η Αλ Χιλάλ θέλει να χάσει τον ύπνο του ο Ρονάλντο, προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Λίο

Ο Μέσι που δεν έχει ανανεώσει -ακόμα- με την Παρί φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Χιλάλ που του δίνει τα πάντα.

Portuguese soccer player Ronaldo, left, shakes hands wit Argentinian soccer player Lionel Messi during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Ρονάλντο και Μέσι το 2017 μαζί σε τελετή βραβείων (AP PHOTO/ALASTAIR GRANT)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από μερικές μέρες συμφώνησε οριστικά με την Αλ Νασρ κι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει να παίρνει 200 εκατ. ευρώ το χρόνο έως το 2025. Τώρα, μέσω ισπανικών δημοσιευμάτων, κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει τον CR7 να πέφτει στη δεύτερη θέση. Γιατί;

Διότι όπως αναφέρει η Mundo Deportivo η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ, δηλαδή η Αλ Χιλάλ θέλει να πάρει τον Λιονέλ Μέσι και του προσφέρει 300.000.000 δολάρια το χρόνο. Σε ευρώ προκύπτει ποσό της τάξεως των 278.000.000 ευρώ.

Οι Ισπανοί στο ρεπορτάζ τους σημειώνουν πως το τελευταίο διάστημα έχει φουντώσει η φημολογία πως η Αλ Χιλάλ θέλει τον Μέσι κι αυτό επικαλείται. Το ποσό που γράφεται είναι ασύλληπτο, ενώ ο Αργεντινός συνεργάζεται ήδη με την Σαουδική Αραβία, καθώς έχει πουλήσει τα δικαιώματα της εικόνας του για την προβολή του κράτους σε τουριστικά ζητήματα.

Πάντως, ο Μέσι, φέρεται εδώ και καιρό να έχει συμφωνήσει προφορικά για την επέκταση της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχουν κάτσει στο τραπέζι για να κλείσουν τις λεπτομέρειες της παραμονής του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη γαλλική πρωτεύουσα.

Διαβάστε περισσότερα

Αντρέας Σέλντερουπ: Η Μπενφίκα με 10 εκατ. ευρώ πήρε τον Νορβηγό "Μέσι"

Γιακουμάκης: Έχει δώσει το "ΟΚ" σε συγκεκριμένη ομάδα

Γιουνάιτεντ: Πώς ο Ρονάλντο "έφερε" τον Βέγκχορστ στον Όλντ Τράφορντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK