Αντρέας Σέλντερουπ: Η Μπενφίκα με 10 εκατ. ευρώ πήρε τον Νορβηγό "Μέσι"

Κράτησε τον Έντσο Φερνάντες πήρε κι ένα σούπερ ταλέντο, 18 ετών, η Μπενφίκα με 10 εκατ. ευρώ. Είναι ο Αντρέας Σέλντερουπ.

Αντρέας Σέλντερουπ: Η Μπενφίκα με 10 εκατ. ευρώ πήρε τον Νορβηγό "Μέσι"
PRINT SCREEN

Νέα μεγάλη κίνηση όσον αφορά στην απόκτηση νεαρού ποδοσφαιριστή πέτυχε η Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι που κράτησαν εν τέλει στο ρόστερ τους τον Έντσο Φερνάντες, έκαναν δικό τους τον Νορβηγό, Αντρέας Σέλντερουπ. Ο παίκτης έχει γεννηθεί το 2004 και μόλις ενηλικιώθηκε.

Η Μπενφίκα τον έκανε δικό της με 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους από την Νόρτζελαντ. Ο 18χρονος εξτρέμ (δεξιοπόδαρος) που μπορεί να παίξει και ως μέσος και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2028, ενώ η ανακοίνωση της απόκτησής του θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Σέλντερουπ έχει παίξει με όλες τις μικρές ομάδες της Νορβηγίας, αλλά πότε με την ανδρική. Έχει δύο συμμετοχές με την Κ21. Για τη σεζόν 22/23 που διανύουμε ο 18χρονος παίκτης πήρε μεταγραφή στους Μπενφικίστας με 17 συμμετοχές, 10 γκολ και 1 ασίστ.

Στις τάξεις των σκάουτ, αποκαλούν εδώ και αρκετά χρόνια τον Σέλντερουπ, ο "Νορβηγός Μέσι".

Για τη νέα μεταγραφή της Μπενφίκα, όπως και για άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που προέρχονται από τη νορβηγική αγορά ως εκκολαπτόμενοι συμπαραστάτες του Έρλινγκ Χάλαντ στην εθνική, έχετε διαβάσει αναλυτικό αφιέρωμα στο Contra.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πώς ο Ρονάλντο "έφερε" τον Βέγκχορστ στον Όλντ Τράφορντ

Μαρσέιγ: Κόλπο - γκρόσο με Γκεντουζί, θέλει να "γδύσει" την Άστον Βίλα

Λεάο: Πήρε θέση για το μυθικό συμβόλαιο 10 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητάει από την Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK