Γιουνάιτεντ: Ο Φερνάντες αποκάλυψε πως στ' αποδυτήρια του Τεν Χαχ αν "κουνηθείς, έξω"

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε στον Ρίο Φέρντιναντ για πώς είναι η ζωή με τον Έρικ Τεν Χαχ στ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ.

Manchester United's Bruno Fernandes during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Στον Ρίο Φέρντιναντ μίλησε ο Μπρούνο Φερνάντες αναφορικά με το πώς είναι οι μέρες με τον Έρικ Τεν Χαχ στ' αποδυτήρια. Λοιπόν, ο Ολλανδός είναι πάρα πολύ αυστηρός και δεν κάνει διακρίσεις. Ο Πορτογάλος μίλησε με facts και μάθαμε τα εξής:

ταν πρωτοήρθε είχαμε στις προπονήσεις το 'το κάνεις ή έξω', δεν παίζεις.

Όλοι ήμασταν κάπως στην αρχή, δηλαδή 'θα το κάνει και στους μεγάλους παίκτες εάν δεν κάνουν αυτό που λέει;' και το έκανε πολλές φορές. Το έκανε με τον Κριστιάνο, τον Σάντσο και τον Ράσφορντ".

Και μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος σταρ έδωσε και το παράδειγμα: "Ο Ράσφορντ με την Γουλβς μάλλον ήταν στην καλύτερή του φόρμα. Έκανε κάτι λάθος και ο προπονητής τον έβγαλε έξω.

Αρχικά σκέφτηκε 'είναι ο καλύτερός μας, τον χρειαζόμαστε' και μετά καθώς καθόμουν με τον Ντε Χέα είπα πως πρέπει να είναι για τους μικρούς, διότι αν δεν τιμωρήσει τους μεγάλους, τότε οι μικροί θα νομίζουν ότι κι αυτοί δεν θα έχουν συνέπειες".

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Έτοιμος να σμπαραλιάσει το ρεκόρ του Μαγκουάιρ

Ίντερ: Ο Λουκάκου σήκωσε τα 103 κιλά του και δικαιώθηκε

Πόρτο: Ούτε στην Super League 1 τόσο γερασμένη άμυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK