Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο προκάλεσε την Μπαρτσελόνα με tweet "φωτιά"

Με ένα tweet στο οποίο έγραφε πως "...η μεγάλη ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο..." θέλησε να "πικάρει" ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο την Μπαρτσελόνα μετά από την νίκη - πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's Alejandro Garnacho celebrates at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πανηγυρίζει AP

Τη μεγάλη πρόκριση στους 16 του Europa League πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 2-1 με ανατροπή στο Ολντ Τράφορντ, μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Καμπ Νου.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης όρεξη για πείραγμα είχε το wonderkid των "κόκκινων διαβόλων", Αλεχάντρο Γκαρνάτσο αφού έκανε ένα tweet - σπόντα για τους μπλαουγκράνα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος επιθετικός της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ έγραψε πως "... η μεγάλη ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο..."

Θυμίζουμε, ότι ο Γκαρνάτσο μπορεί να κατάγεται από την Αργεντινή αλλά βρίσκεται από μικρός στην Ισπανία, όντας μάλιστα και μέλος των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2020.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Φερνάντες αποκάλυψε πως στ' αποδυτήρια του Τεν Χαχ αν "κουνηθείς, έξω"

Ο εξαιρετικός Βαλέντσια λέει στην Ευρώπη: Game Over (ξανά)

Κούτσιας: Ο σταρ που θα μοιράζει τις ασίστ στον παίκτη του ΠΑΟΚ εάν κλείσει στους Chicago Fire

News 24/7

24MEDIA NETWORK