Ο εξαιρετικός Βαλέντσια λέει στην Ευρώπη: Game Over (ξανά)

Ο Ένερ Βαλέντσια που έκανε εξαιρετικό Μουντιάλ 2022 με τρία γκολ τελειώνει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι.

Ecuador's Enner Valencia celebrates after scoring a goal during the World Cup group A soccer match between Netherlands and Ecuador, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Ένερ Βαλέντσια AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του κορυφαίου ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ, Ένερ Βαλέντσια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ έγραψε στο Twitter ότι ο 33χρονος επιθετικός φεύγει ως ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ (σ.σ. ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του) και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ.

Στο ρεπορτάζ του ο Ρομάνο υποστηρίζει ότι ο Βαλέντσια έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο και η διάρκεια της συνεργασίας του με τους Βραζιλιάνους αναμένεται να είναι τουλάχιστον έως το 2025.

Ο Βαλέντσια άρχισε την πορεία του στην Γηραιά Ήπειρο από την Γουέστ Χαμ με μεταγραφή 15.000.000 ευρώ. Έπειτα έπαιξε στην Έβερτον (δανεικός), μετά τα Σφυριά τον πούλησαν στην Τίγκρες 5,5 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια οι Μεξικανοί τον έδωσαν στην Φενέρ (από το 2020 στην Τουρκία).

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Έτοιμος να σμπαραλιάσει το ρεκόρ του Μαγκουάιρ

Ίντερ: Ο Λουκάκου σήκωσε τα 103 κιλά του και δικαιώθηκε

Πόρτο: Ούτε στην Super League 1 τόσο γερασμένη άμυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK