Γιουνάιτεντ: Ο Κασεμίρο εντυπωσίασε τους συμπαίκτες του με την πρωτοβουλία του

Τους συμπαίκτες του στην Γιουνάιτεντ εντυπωσίασε για άλλη μία φορά ο Κασεμίρο αφού δεν δίστασε να πάρει την ευθύνη και να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι στη διαδικασία των πέναλτι με την Μπράιτον.

Manchester United's Casemiro drinks water during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κασεμίρο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (AP PHOTO/JON SUPER)

Την πρόκριση στον τελικό του FA Cup πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από τη νίκη της στη διαδικασία των πέναλτι επί της Μπράιτον και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις με όλες τις ομάδες, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ, πριν από την έναρξη της διαδικασίας, έκαναν έναν κύκλο με τον βοηθό του Ολλανδού, μεταξύ άλλων, να ρωτάει ποιος θέλει να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι.

Το μεγαλείο του εκεί έδειξε ο Κασεμίρο ο οποίος ζήτησε αμέσως να πάρει την ευθύνη και να ανοίξει τη διαδικασία των πέναλτι παίρνοντας το βάρος από τους συμπαίκτες του.΄

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος χαφ έγινε κάτοικος Μάντσεστερ το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από μία επταετία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τερ Στέγκεν ισοφάρισε ασύλληπτη επίδοση που θυμίζει άλλες εποχές

Πέπε: Ο μεγάλος αρχηγός πήρε τεράστια απόφαση

Τούχελ: Απίστευτο! Ισοφάρισε ήδη τον Νάγκελσμαν στην πιο κομβική κατηγορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK