Τούχελ: Απίστευτο! Ισοφάρισε ήδη τον Νάγκελσμαν στην πιο κομβική κατηγορία

Την 3η του ήττα από τότε που ανέλαβε τον πάγκο της Μπάγερν έφτασε ο Τόμας Τούχελ, όσες είχε τη φετινή χρονιά και ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν αλλά με 30 αγώνες περισσότερους.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τόμας Τούχελ πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Μόνο ως καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου καθώς οι εμφανίσεις της πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο ενώ και το κλίμα στα αποδυτήρια παραμένει αρνητικό, με αποκορύφωμα το επεισόδιο ανάμεσα στον Σαντιό Μανέ και τον Λερουά Σανέ.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει καταφέρει ακόμα να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα κάτι που έχει οδηγήσει την ομάδα του Μονάχου σε 2 αποκλεισμούς, από Champions League και Κύπελλο, αλλά και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Bundesliga, πίσω από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πλέον, ο Τούχελ έχει φτάσει τις 3 ήττες σε 7 αναμετρήσεις πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν, όσες είχε τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν αλλά σε 37 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πέπε: Ο μεγάλος αρχηγός πήρε τεράστια απόφαση

Ο 56άρης Μιούρα ήρθε Ευρώπη και πέτυχε τον πρώτο του μεγάλο στόχο

Μπαρτσελόνα: Ο Τερ Στέγκεν ισοφάρισε ασύλληπτη επίδοση που θυμίζει άλλες εποχές

News 24/7

24MEDIA NETWORK