Γιουνάιτεντ: Ο Ονανά πάει Μάντσεστερ και μπαίνει σε μία ξεχωριστή λίστα

Στην πρώτη πεντάδα των πιο ακριβών μεταγραφών τερματοφυλάκων στην ιστορία του ποδοσφαίρου μπήκε ο Αντρέ Ονανά με τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Inter Milan's goalkeeper Andre Onana gestures to supporters during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct.29, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Αντρέ Ονανά (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Το deal της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Αντρέ Ονανά θεωρείται δεδομένο εδώ και αρκετές ημέρες αλλά έκλεισε οριστικά τις τελευταίες ώρες και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί στην Αγγλία άμεσα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Καμερουνέζος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Ντε Χεά κάτω από τα γκολπόστ των "κόκκινων διαβόλων" και πλέον αποτελεί μία από τις ακριβότερες μεταγραφές τερματοφυλάκων που έχουν λάβει χώρα ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Ονανά θα βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, με την πιο δαπανηρή μεταγραφή γκολκίπερ στην ιστορία του αθλήματος να ανήκει στον Κέπα για τον οποίο η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ και να ακολουθεί η μεταγραφή του Άλισον στη Λίβερπουλ με 62.500.000 ευρώ.

Στην τρίτη θέση, μέχρι να έρθει το deal ανάμεσα στην Ίντερ και την Γιουνάιτεντ για χάρη του Ονανά, βρισκόταν ο Τζίτζι Μπουφόν για τον οποίο η Γιουβέντους έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 52.500.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο αρχιτέκτονας Σπαλέτι έχει πρόταση "μαμούθ" από Μέση Ανατολή, στη λίστα και ο Μάρκο Σίλβα

Παρί: Εκεί στέλνουν δανεικό τον Σίμονς Γκαλτίε και Κελαϊφί αν μείνουν Εμπαπέ και Νεϊμάρ

Παρί: Ο Σίμονς είπε το "ναι" αλλά εξαρτάται από Εμπαπέ και Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK