Παρί: Εκεί στέλνουν δανεικό τον Σίμονς Γκαλτίε και Κελαϊφί αν μείνουν Εμπαπέ και Νεϊμάρ

Ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Τσάβι Σίμονς έχει εκδηλώσει η Λειψία, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

PSG president Nasser Al-Khelaifi, left, and PSG's Luis Campos, right, talk to PSG head coach Christophe Galtier during a training session in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Λουίς Κάμπος με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφι AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Την απόφαση να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους 6.000.000 ευρώ και να κάνει και πάλι δικό τον Τσαβι Σίμονς πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ολλανδό να λέει και από την πλευρα του το "ναι" και να επιστρέφει στο Παρίσι.

Η παραμονή του στην πρωτεύουσα της Γαλλίας μοιάζει αρκετά δύσκολη καθώς εξαρτάται από το μέλλον των Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ, οι οποίοι πολύ δύσκολα θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο το φετινό καλοκαίρι.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Σίμονς να δοθεί δανεικός, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως ήδη υπάρχει μεγάλο φαβορί για να το κάνει δικό του.

Ο λόγος για την Λειψία, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα, να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με την Παρί για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του.

Πάντως, σε ενδεχόμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα υπάρξει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη από την γερμανική ομάδα για το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Φάμπιο Καρβάλιο, που πρόσφατα έκανε δικό της η Λειψία από τη Λίβερπουλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γουέστ Χαμ: Έκανε την πώληση της χρονιάς και κινείται για τον "παραγκωνισμένο" του Τεν Χαχ

Ο Μαλντίνι άφησε την Μίλαν και ακούγεται για άλλη κορυφαία ομάδα, υπό μία προϋπόθεση

Η Φενέρμπαχτσε βαδίζει στα χνάρια της Γαλατασαράι και φέρνει άμεσα δύο παικταράδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK