Παρί: Ο Σίμονς είπε το "ναι" αλλά εξαρτάται από Εμπαπέ και Νεϊμάρ

Το πολυπόθητο "ναι" είπε στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Τσάβι Σίμονς αλλά η παραμονή του στην ομάδα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

PSG's Xavi Simons controls the ball during the French League One soccer match between Lille and Paris Saint Germain at Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq in Lille, France, Sunday, Feb. 6, 2022. (AP Photo/Michel Spingler)
Ο Τσάβι Σίμονς AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Το δικαίωμα να κάνει ξανά δικό της τον Τσάβι Σίμονς αντί του ποσού των 6.000.000 ευρώ είχε η Παρί Σεν Ζερμέν και δεν έχασε την ευκαιρία της.

Οι Γάλλοι ενεργοποίησαν τη σχετική ρήτρα επαναγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και περιμέναν την απόφαση του νεαρού Ολλανδού.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σίμονς αποφάσισε να πει το "ναι" και να γυρίσει πίσω στο Παρίσι, με τα ενδεχόμενα βέβαια για το μέλλον του αυτή τη στιγμή να είναι δύο και κρίνονται από τις υποθέσεις των Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Σε περίπτωση που ένας εκ των δύο μεγάλων αστέρων της Παρί αποχωρήσει τότε ο Ολλανδός θα μείνει στην ομάδα και θα ενταχθεί στα βασικά πλάνα του Ενρίκε.

Αν όμως Εμπαπέ και Νεϊμάρ παραμείνουν στον γαλλικό σύλλογο τότε ο Σίμονς θα δοθεί δανεικός για έναν χρόνο προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Θυμίζουμε πως τον 20χρονο μεσοεπιθετικό είχαν στα ραντάρ τους πολλά κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, για τα οποία βέβαια δεν ίσχυε η ρήτρα ύψους 6.000.000 ευρώ αλλά ποσό πώλησης που θα όριζε η Αϊντχόφεν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Φενέρμπαχτσε βαδίζει στα χνάρια της Γαλατασαράι και φέρνει άμεσα δύο παικταράδες

Ο Λουκάκου δεν απάντησε στις κλήσεις της Ίντερ και τώρα μπήκε στην αναμονή από παντού

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Μόνο τα τυπικά απομένουν για να χάσει ο Πεπ άλλο ένα μεγάλο αστέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK