Γιουνάιτεντ: Ο πανάκριβος Φέλιξ "φέρνει" παίκτη υπεράνω πάσης υποψίας στο Όλντ Τράφορντ

Δημοσίευμα έκπληξη από τους TIMES αναφορικά με το στόχο που έχει θέσει η Γιουνάιτεντ εάν δεν καταφέρει τον Ζοάο Φέλιξ.

France's Olivier Giroud celebrates scoring his side's first goal during the World Cup round of 16 soccer match between France and Poland, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση με την Πολωνία AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ρονάλντο στην επίθεση και ο Ζοάο Φέλιξ παρουσιάζεται ως πρώτη επιλογή του Έρικ Τεν Χαχ.

Ωστόσο, στο Όλντ Τράφορντ φέρονται να κάνουν δεύτερες σκέψεις λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Ατλέτικο ακόμα και στο ενδεχόμενο του δανεισμού (σ.σ. οι Ισπανοί αξιώνουν πακέτο 21 εκατ. ευρώ με ενοίκιο και το μισθό του παίκτη).

Οι TIMES σε σχετικό ρεπορτάζ που αναφέρουν πως εάν οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν καταφέρουν κάτι με τον Ζοάο Φέλιξ, έχουν βάλει στο ραντάρ τους παίκτη που ουδεμία σχέση έχει με τον Πορτογάλο τόσο σε στιλ παιχνιδιού όσο και στην ηλικία.

Συγκεκριμένα, το Μέσο, υποστηρίζει πως οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ καλοβλέπουν την περίπτωση του Ζιρού. Ο Γάλλος που έκανε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ 2022 με την Γαλλία, έχει άλλους έξι μήνες στο συμβόλαιό του με την Μίλαν, αλλά οι ροσονέρι δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν νέα συμφωνία στον 36χρονο φορ.

Ο Ζιρού γνωρίζει καλά το αγγλικό πρωτάθλημα αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Άρσεναλ και Τσέλσι. Η Daily Mail, πάντως, σε δικό της ρεπορτάζ τονίζει πως η Γιουνάιτεντ αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον έμπειρο Γάλλο επιθετικό.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο ιστορικός χωρισμός και η τσέπη που κατέληξε η κολοσσιαία προμήθεια της Αλ Νασρ

Νιουκάστλ: Η αποκάλυψη του προπονητή για την περιβόητη ρήτρα του Ρονάλντο

Ρονάλντο: Μπέρδεψε την Σαουδική Αραβία με την Νότια Αφρική

News 24/7

24MEDIA NETWORK