Νιουκάστλ: Η αποκάλυψη του προπονητή για την περιβόητη ρήτρα του Ρονάλντο

Έχει ή δεν έχει ρήτρα για να παίξει ο Ρονάλντο στην Ευρώπη εάν η Νιουκάστλ μπει στο Champions League; Ο Χάουι απάντησε.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures as he leaves the pitch after being substituted during the World Cup group H soccer match between South Korea and Portugal, at the Education City Stadium in Al Rayyan , Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Η μεταγραφή του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ σήκωσε σκόνη. Πριν και μετά το ντιλ πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν.

Ωστόσο, ένα από τα θέματα που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν το δημοσίευμα που ήθελε τον Κρις να έχει ειδική ρήτρα για να πάει δανεικός στην Νιουκάστλ εάν η αγγλική ομάδα μπει στο Champions League.

Βλέπετε, οι "καρακάξες" ανήκουν ουσιαστικά στην Σαουδική Αραβία. Ο προπονητής της Νιουκάστλ που όντως φλερτάρει να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ρωτήθηκε για το θέμα αυτό κι έδωσε ξεκάθαρη απάντηση που γείωσε τις προσδοκίες που ήθελαν τον Πορτογάλο να παίζει ξανά στην Ευρώπη.

Ο Έντι Χάουι απάντησε λέγοντας πως εύχεται στον Ρονάλντο καλή επιτυχία στη νέα του περιπέτεια, αλλά δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται. Οπότε ο Άγγλος προπονητής με αυτή τη δήλωση στο Sky Sports ολοκλήρωσε τον κύκλο της συγκεκριμένης φημολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Μπέρδεψε την Σαουδική Αραβία με την Νότια Αφρική

Έγινε το "μπαμ" με Χουλκ, γίνεται ο διάδοχος του Μπαλοτέλι

Μπαρτσελόνα: Πόσο πουλάει τον Φάτι που έχει ρήτρα 1 δισεκατομμύριο

News 24/7

24MEDIA NETWORK