Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ διάλεξε τον αντι-Ρονάλντο αλλά περιμένει κομβική εξέλιξη

Την περίπτωση του Γκονσάλο Ράμος φέρεται πως έχει ξεχωρίσει ο Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Γιουνάιτεντ. Την τελική απόφαση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή να αναμένεται να πάρει η νέα διοίκηση της ομάδας.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Στην αναζήτηση ενός επιθετικού που θα αποτελέσει τον άξιο αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική AS, ο Έρικ Τεν Χαχ φέρεται πως έχει ξεχωρίσει την περίπτωση της ευχάριστης έκπληξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γκονσάλο Ράμος ο οποίος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Μπενφίκα.

Οι "αετοί της Λισαβόνας" αξιώνουν για τον ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ, τα οποία η Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θέλει να καταβάλει.

Ο λόγος είναι ότι μία τόσο ακριβή κίνηση θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη της νέας διοίκησης της ομάδας η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο σίγουρη δεν είναι καθώς καμία από τις προτάσεις του Σεϊχη του Κατάρ και του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δεν έχουν ικανοποιήσει τους Γκλέιζερς.

Πάντως, πλην του νεαρού επιθετικού της Μπενφίκα, η ομάδα της Γιουνάιτεντ έχει στη λίστα της τόσο τον Χάρι Κείν όσο και την αποκάλυψη της φετινής χρονιάς, Βίκτορ Όσιμεν.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

Μπαρτσελόνα: Το FFP την αναγκάζει να βάλει "πωλητήριο" σε ενδεκαδάτο άσο, η Άρσεναλ το φαβορί

Παρί: Αυτός είναι ο παίκτης που ζήτησε ο Εμπαπέ αν αποχωρήσει ο Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK