Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκανε κίνηση - ματ πριν από τη ρεβάνς με την Μπάρτσα

Δείπνο με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε ο Έρικ Τεν Χαχ λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα για το Europa League.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Τη δική του πινελιά έχει καταφέρει να βάλει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαχ καθώς έχει βοηθήσει με τους κανόνες του να λυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά από τα ζητήματα που απασχολούσαν την ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται με τη Μπαρτσελόνα για τη φάση των 32 του Europa League, στη ρεβάνς του 2-2 και ο Ολλανδός προπονητής επέλεξε να προχωρήσει σε μία κίνηση-ματ.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η SUN, ο Τεν Χαχ δείπνησε λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τους μπλαουγκράνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο 81χρονος Σκωτσέζος δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα καθώς από το 2013 μέχρι και σήμερα, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας ενώ διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις με τον Ολλανδό όπως αποδεικνύει το φωτογραφικό υλικό που έφερε στο φως της δημοσιότητας το προαναφερθέν μέσο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι αποκάλυψε τι ισχύει με το μέλλον του

Οριγκί: Από αγαπημένο παιδί του Άνφιλντ, χειρότερη μεταγραφή του καλοκαιριού

Παρί, Νάπολι: Έτοιμες να παλέψουν για αστέρι 100 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK