Οριγκί: Από αγαπημένο παιδί του Άνφιλντ, χειρότερη μεταγραφή του καλοκαιριού

Πρόθυμη να παραχώρησει τον Ντιβόρκ Οριγκί το ερχόμενο καλοκαίρι είναι, σύμφωνα με την DailyMail η Μίλαν καθώς ο Βέλγος δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Liverpool's Divock Origi celebrates after scoring his side's second goal during the English League Cup soccer match between Preston North End and Liverpool at Deepdale Stadium in Preston, England, Wednesday, Oct. 27, 2021. (AP Photo/Jon Super)
ο Ντιβόρκ Οριγκί με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του άφησε η Λίβερπουλ τον Ντιβόρκ Οριγκί το περασμένο καλοκαίρι καθώς ο ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός πως λατρεύτηκε από τους οπαδούς της ομάδας, δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Η Μίλαν κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του και παρά το γεγονός πως οι προσδοκίες από τους ιθύνοντες της ομάδας ήταν υψηλές δεν έχει καταφέρει, προς το παρόν τουλάχιστον να ικανοποιήσει.

Ο Οριγκί έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους Ροσονέρι αλλά δεν αποκλείεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, να αποχώρησει άμεσα καθώς έχει χαρακτηριστεί από πολλούς στο εσωτερικό της ομάδας ως η χειρότερη μεταγραφή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 27χρονος Βέλγος επιθετικός έχει καταγράψει με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας 21 συμμετοχές έχοντας μόλις 2 γκολ και 1 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Παρά τη συντριβή, αυτόν τον παικταρά ξεχώρισε από την Λίβερπουλ

Παρί, Νάπολι: Έτοιμες να παλέψουν για αστέρι 100 εκατ.

Ρεάλ: Ο Τόνι Κρόος πέταξε άλλο ένα στοιχείο για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK