Παρί, Νάπολι: Έτοιμες να παλέψουν για αστέρι 100 εκατ.

Μάχη για την απόκτηση του Κόλο Μουανί αναμένεται να δώσουν το ερχόμενο καλοκαίρι οι Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Την Ευρώπη έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Νάπολι και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα για να παραμείνει στην κορυφή είναι έτοιμη να κοντράρει μία από τις πιο πλούσιες ομάδες της Ευρώπης για την απόκτηση ποδοσφαιριστή "αποκάλυψη".

Ο λόγος για την έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, Κόλο Μουανί που σύμφωνα με δημοσίευμα του CalcioMercato βρίσκεται στο στόχαστρο και της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά οι Ναπολιτάνοι δείχνουν αποφασισμένοι να κινηθούν δυναμικά για την περίπτωσή του.

Η επιθετική γραμμή της Νάπολι τη φετινή χρονιά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τους Βίκτορ Όσιμεν και Κβίτσα Κβαρατσχέλια αλλά δεν αποκλείεται και οι δύο να αποχωρήσουν στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο καθώς οι μνηστήρες είναι αρκετοί, κάτι που θα "αναγκάσει" την πρωτοπόρο της Serie A να εξετάσει τον ταλαντούχο Γάλλο.

Από την πλευρά της η Παρί Σεν Ζερμέν έχει να διευθετήσει τα ζητήματα των τριών αστεριών και σε περίπτωση αποχώρησης έστω και ενός εξ αυτών η κίνηση για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού της Άιντραχτ θεωρείται δεδομένη.

Θυμίζουμε, ότι η Άιντραχτ δεν δέχεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ποσό μικρότερο των 100.000.000 ευρώ παρά το γεγονός πως απέκτησε τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι από τη γαλλική Ναντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Παρά τη συντριβή, αυτόν τον παικταρά ξεχώρισε από την Λίβερπουλ

Βίνι, Ρεάλ: Σύμφωνα με τον δάσκαλο είναι μοναδικός στον κόσμο

Ρεάλ: Ο Τόνι Κρόος πέταξε άλλο ένα στοιχείο για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK