Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ στέλνει σκάουτ στον Άγιαξ για στόχο και της Λίβερπουλ

Σκάουτ στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει αναμετρήσεις του Μοχάμεντ Κούντους έχει στείλει ο Έρικ Τεν Χαχ.

Manchester United's manager Erik ten Hag waves as he walks onto the pitch ahead of he soccer match between Manchester United and Melbourne Victory at the Melbourne Cricket Ground, Australia, Friday, July 15, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/ASANKA BRENDON RATNAYAKE

Τις κινήσεις της για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα σχεδιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τεν Χαχ κάνει διερευνητικές επαφές για ποδοσφαιριστή της πρώην ομάδας του.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Κούντους που αγωνίζεται στον Άγιαξ από το 2020 και σύμφωνα με το GiveMeSport έχει "αναγκάσει με τις εμφανίσεις του τον Τεν Χαχ να στείλει σκάουτερ προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη του.

Οι ιθύνοντες των Ολλανδών φέρεται να κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή περίπου στα 40.000.000 ευρώ ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως, στη λίστα του Τεν Χαχ φέρεται να βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές από την Ολλανδία όπως ο αρκετά εντυπωσιακός στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, Κόντι Χάκπο.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Κούντους είχε απασχολήσει τον Τύπο καθώς είχε δηλώσει πως είναι ισάξιος του Νεϊμάρ, απλά ο Βραζιλιάνος έχει πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

Αργεντινή: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του 15χρονου Έντσο στον Λιονέλ Μέσι το '16

Ατλέτικο: Μάχη με τους Σαουδάραβες για άσο της Λίβερπουλ

Ο επόμενος πρόεδρος της Ρεάλ θέλει διακαώς τον Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK