Αργεντινή: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του 15χρονου Έντσο στον Λιονέλ Μέσι το '16

Κόντρα στους Αργεντίνους που χαρακτήριζαν τον Λιονέλ Μέσι αποτυχημένο το 2016 στάθηκε ο 15χρονος τότε Έντσο Φερνάντες με ανάρτηση του στο Facebook.

Argentina's Enzo Fernandez, Lionel Messi and goalkeeper Emiliano Martinez, from left to right, pose with their individual awards at the end of the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. Argentina won 4-2 in a penalty shootout after the match ended tied 3-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Λιονέλ Μέσι με τους Έντσο Φερνάντες και Εμιλιάνο Μαρτίνεζ με τα βραβεία τους AP

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται το τελευταίο διάστημα συγκινητικά μηνύματα ποδοσφαιριστών της Αργεντίνης είτε προς την οικογένεια τους είτε προς τους συμπαίκτες τους.

Μετά το γράμμα του Ντε Πολ προς τον Λιονέλ Μέσι αλλά και τα μηνύματα - πρόβλεψη του Ντι Μαρία με τη σύζυγο του, στο προσκήνιο έχει έρθει μία ανάρτηση του Έντσο Φερνάντες από το 2016, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο 15χρονος τότε Αργεντίνος, έγραψε ένα κείμενο προς τον Λιονέλ Μέσι με αφορμή την ανακοίνωση του πως θα αποσυρθεί από την εθνική Αργεντινής καθώς αυτό είναι καλύτερο για όλους.

Θυμίζουμε ότι εκείνο το διάστημα υπήρχε έντονη αμφισβήτηση γύρω από το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι, λόγω των συνεχόμενων χαμένων τελικών αλλά και σύγκριση με τον άλλο θρύλο της εθνικής Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Έτσι, ο Φερνάντες θέλοντας να μεταπείσει τον Μέσι έγραψε, μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του "...πως θα σας πείσουμε ότι στη ζωή μας δεν είχαμε ούτε το 1% της πίεσης που έχετε στους ώμους σας; Ότι σηκώνεστε από το κρεβάτι το πρωί, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και ξέρεις ότι υπάρχουν 40 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν απαιτήσεις από εσένα. Ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη και ας απαιτήσουμε από τον εαυτό μας το 1% που απαιτούμε από αυτόν τον άνθρωπο που δε ξέρουμε καν προσωπικά..."

Δείτε ολόκληρο το μήνυμα του Αργεντίνου

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Μάχη με τους Σαουδάραβες για άσο της Λίβερπουλ

Ο επόμενος πρόεδρος της Ρεάλ θέλει διακαώς τον Εμπαπέ

Παρί: Μετά τον Ράσφορντ θέλει να "κλέψει" κι άλλον παίκτη από τη Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK