Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς διαφωνούν, τότε θα ανακοινώσουν την τελική τους απόφαση

Τον Μάιο αναμένεται να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις για την πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Γκλέιζερς σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Manchester United's Chairman Avie Glazer, right, and Newcastle's Club Director Amanda Staveley, left, smile before English League Cup final soccer match between Manchester United and Newcastle United at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
O Άβι Γκλέιζερ στο Γουέμπλεϊ AP

Τις προσφορές τους για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν καταθέσει οι υποψήφιοι αγοραστές, με τους Γκλέιζερς να καλούνται να αποφασίσουν σε ποιον θα παραχωρήσουν την ομάδα.

Πρόσφατο δημοσίευμα, ήθελε τους ιδιοκτήτες της ομάδας να είναι σκεπτικοί στο ενδεχόμενο πώλησης και του 100% καθώς δεν ικανοποιούνται πλήρως από τις προσφορές που έχουν κατατεθεί.

Δημοσίευμα της SUN αναφέρει πως υπάρχει διαφωνία μεταξύ των έξι Γκλέίζερ και η τελική απόφαση μπορεί να ληφθεί ακόμα και τον ερχόμενο Μάιο.

Μέρος των έξι θεωρεί σωστό να πωληθεί ολόκληρο το μερίδιο ακόμα κι αν η προσφορά δεν φτάνει τη τιμή που είχε αρχικά οριστεί ενώ οι υπόλοιποι είναι υπέρ του να κρατήσει η οικογένεια ένα μέρος της ομάδας.

Θυμίζουμε, ότι ο Σεϊχης του Κατάρ που μαζί με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ είναι οι δύο που κατέθεσαν προσφορά για την αγορά της Γιουνάιτεντ, έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει και το 100% της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Wonderkid απέρριψε την Μπάρτσα για την Σάλτσμπουργκ γιατί ονειρεύεται να παίξει στην Ρεάλ

Τραγωδία στα Τέμπη: Κοπέλα άλλαξε τελευταία στιγμή το εισιτήριο και μπήκε στο μοιραίο τρένο

Ανατριχιάζει διασώστης στην κάμερα του NEWS24/7: "Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών"

News 24/7

24MEDIA NETWORK