Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες έτοιμοι για πρόταση "μαμούθ" στο... παρά πέντε

Πρόταση βόμβα για την αγορά της Γιουνάιτεντ, λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας, αναμένεται να καταθέσουν οι Σαουδάραβες σύμφωνα με τη Telegraph.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Λήγει η προθεσμία που έχουν ορίσει οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Γκλέιζερς, προκειμένου να κατατεθούν οι προσφορές από τους πιθανούς αγοραστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Skysports, οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών της Γιουνάιτεντ κυμαίνονται περίπου στα 5.5 δις ευρώ, ποσό που κατά πάσα πιθανότητα κανένας πιθανός αγοραστής δεν θα καταβάλει.

Οι επενδυτές από το Κατάρ φέρεται να έχουν κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή, προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 4.5 δις, ενώ 4 δις φέρεται να προσφέρει ο, επί χρόνια οπαδός της Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Σύμφωνα με την Telegraph, τις τελευταίες ώρες της προθεσμίας, αναμένεται να κατατεθεί πρόταση βόμβα από τους Σαουδάραβες η οποία δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η προσφορά γίνεται με εντολή του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν αλλά τα λεφτά δεν θα προέρχονται από το κράτος, όπως γίνεται στην περίπτωση της Νιούκαστλ, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

Οι Σαουδάραβες θεωρούν ότι ενδεχόμενη αγορά της Γιουναίτεντ θα αύξανε τις πιθανότητες για ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030, καθώς θα έκανε τη χώρα ακόμα πιο γνωστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: "Έκπληξη" ο νο1 στόχος για αντι-Φέλιξ

Ντι Μαρία: Βρέθηκε κοντά σε μία από τις πιο "σπάταλες" ομάδες των μεταγραφών

Νεϊμάρ: Έστελνε μηνύματα σε δίδυμες αδερφές διεθνείς αθλήτριες βόλεϊ και τον "έπιασαν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK