Ατλέτικο: "Έκπληξη" ο νο1 στόχος για αντι-Φέλιξ

Την υπογραφή του Ρομπέρτο Φιρμίνο θέλει να αποσπάσει η Ατλέτικο Μαδρίτης από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με το TeamTalk.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Jan. 8, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Τον αντικαταστάτη του Ζοάο Φέλιξ αναζητά η Ατλετικό Μαδρίτης καθώς παρά την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού στη Τσέλσι, δεν φέρεται να υπάρχει επιθυμία για επιστροφή του στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός πως οι απαιτήσεις της Ατλέτικο για τον Φέλιξ είναι αρκετά υψηλές, ο Σιμεόνε σκέφτεται, για την αντικατάστασή του, να στραφεί σε μία κίνηση χαμηλού κόστους.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο που σύμφωνα με δημοσίευμα του TeamTalk που αναπαράγει και το GOAL, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως ελεύθερος με ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος είναι κάτοικος Λίβερπουλ από το 2015 και παρόλο που βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για ανανέωση του συμβολαίου του, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια συμφωνία.

Θυμίζουμε, ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας έχουν δώσει το πράσινο φως στον Γιούργκεν Κλοπ ώστε να προχωρήσει σε ανοικοδόμηση του ρόστερ με τα σενάρια ήδη να μιλούν για προσθήκη στόπερ πρώτης γραμμής.

Η ανοικοδομήση είναι πιθανό να οδηγήσει και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα και λήγουν τα συμβόλαια τους και ένας από αυτούς δεν αποκλείεται να είναι και ο 31χρονος Βραζιλιάνος

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Έστελνε μηνύματα σε δίδυμες αδερφές διεθνείς αθλήτριες βόλεϊ και τον "έπιασαν"

Ντι Μαρία: Βρέθηκε κοντά σε μία από τις πιο "σπάταλες" ομάδες των μεταγραφών

Η Παρί γίνεται τσίρκο για κλείσιμο και δεν φταίει ο Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK