Γιουνάιτεντ: Πάει για Ράμος κι αφήνει στην Άρσεναλ τον διακαή πόθο του Τεν Χαχ

Φαβορί για την απόκτηση του Κόντι Χάκπο φέρεται να είναι η Άρσεναλ μετά τα σενάρια που θέλουν την Γιουνάιτεντ να κινείται για τον Γκονσάλο Ράμος.

Portugal's Goncalo Ramos celebrates after scoring his side's fifth goal during the World Cup round of 16 soccer match between Portugal and Switzerland, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Γκονζάο Ράμος πανηγυρίζει το χατ τρικ του AP

Μπορεί τόσο η Ολλανδία όσο και η Πορτογαλία να αποκλείστηκαν νωρίς από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψαν με τις εμφανίσεις του δύο νέα αστέρια και των δύο χωρών.

Ο λόγος για τους Κόντι Χάκπο και Γκονσάλο Ράμος οι οποίοι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων που μάλιστα ετοιμάζουν προτάσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, η Γιουνάιτεντ παρόλο που αρχικά ήθελε τον Χάκπο, αναμένεται τελικά να κινηθεί για τον Γκονσάλο Ράμος, για τον οποίο όμως η Μπενφίκα έχει βάλει ρήτρα της τάξεως των 120.000.000 ευρώ.

Αυτή η απόφαση της Γιουνάιτεντ αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο στην Άρσεναλ ώστε να κινηθεί αυτή για τον αρχικά, διακαή πόθο του Τεν Χαχ, Κόντι Χάκπο.

Η Άρσεναλ αναζητά τον αντικαταστάτη του Ζέσους μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από το Παγκόσμιο Κύπελλο και η περίπτωση του Χάκπο μοιάζει ιδανική.

Πάντως, οι ιθύνοντες της Αϊντχόφεν αναφέρουν ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ισπανία: Ανοιχτή η αρχηγική επιστροφή με Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο

Μπουονανότε: Τον ψάχνουν για λύση συμβολαίου, αυτός εξαφανισμένος

Βραζιλία, το φαινόμενο θέλει Αμπέλ Φερέιρα για αντί-Τίτε

News 24/7

24MEDIA NETWORK