Γιουνάιτεντ: Πάει για "βόμβα" με αστέρι της Bundesliga

Να κλείσει μέχρι το τέλος της ημέρας τον Νταϊτσί Κάμαντα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures to his players during the English League Cup 4th round soccer match between Manchester United and Burnley, at Old Trafford in Manchester, England Wednesday, Dec. 21, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαχ AP

Κοντά σε μία αναπάντεχη "βόμβα" βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα δίνει μάχη με το χρόνο για να κλείσει αστέρι της Bundesliga.

Ο λόγος για τον Νταϊτσί Κάμαντα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος, όπως αναφέρει το Manutdnews.com σε δημοσίευμα του, ενδιαφέρει τον Έρικ Τεν Χαχ μετά από τον πρόσφατο τραυματισμό του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Άιντραχτ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 30.000.000 ευρώ.

Μεγάλο πλεονέκτημα της Γιουνάιτεντ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα, η οποία δε θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει ως ελεύθερο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαρσέιγ σε έξαρση: Έκλεισε τον Ουναχί, πάει και για το "μπαμ" των 32.000.000 ευρώ

Ατλέτικο: Δίνει μάχη για μπακ της Τότεναμ

Η Τσέλσι θα βγάλει χρήματα εάν η Άρσεναλ κατακτήσει το πρωτάθλημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK