Γιουνάιτεντ: "Παλεύει" με δύο ομάδες της PL για παίκτη της LaLiga, πρώην αστέρι της Λυών

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σύμφωνα με το Fichajes ο Ναμπίλ Φεκίρ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον φέρεται να δείχνουν και οι Νιούκαστλ και Λέστερ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ AP

Τις κινήσεις της για την καλοκαίρι μεταγραφική περίοδο σχεδιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes είναι έτοιμη να "μονομαχήσει" για την απόκτηση ποδοσφαιριστή της Laliga.

Ο λόγος για τον 29χρονο Γαλλοαλγερινό άσο της της Μπέτις, Ναμπίλ Φεκίρ που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας της ισπανικής ομάδας.

Για τον Φεκίρ, σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, ενδιαφέρεται τόσο η Νιούκαστλ όσο και η Λέστερ, με τη τιμή πώλησής του να κυμαίνεται περίπου στα 30.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από την ομάδα της Λυών, στην οποία παρέμεινε για σχεδον μια εξαετία.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουρίνιο: Τρεις παλιές αγάπες και η Παρί στο κατόπι του Πορτογάλου

Άστον Βίλα: Ο Μαρτίνεζ έτοιμος να ξεπεράσει την πώληση του Κέπα

Γιουνάιτεντ: Ολλανδός θρύλος επισημαίνει πως οι Άγγλοι πήραν λάθος παίκτη από τον Άγιαξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK