Γιουνάιτεντ: Ολλανδός θρύλος επισημαίνει πως οι Άγγλοι πήραν λάθος παίκτη από τον Άγιαξ

Ο Μάρκο φαν Μπάστεν επισήμανε με δηλώσεις του πως η Γιουνάιτεντ έχει πάρει λάθος παίκτης από τον Άγιαξ, υπάρχει καλύτερος από τον Άντονι.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Μάρκο φαν Μπάστεν μίλησε στο Ziggo Sport και μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει τον Άντονι της Γιουνάιτεντ -μία μεταγραφή 90 εκατ. ευρώ- με τον Μοχάμεντ Κούντους τον οποίο θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Βραζιλιάνο.

"Βρίσκω τον Κούντους καλύτερο από τον Άντονι. Ο Άντονι έχει σκιλς, αλλά μπερδεύεται με αυτά που θέλει να κάνει. Ο Κούντους έχει καλύτερη τεχνική και ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο.

Ο Άντονι μπορεί να είναι γρηγορότερος, αλλά ο Κούντους είναι πιο έξυπνος και πιο τεχνίτης. Είναι πιο ποδοσφαιριστής. Μπορείς να τον βάλεις οπουδήποτε μέσα στο γήπεδο, είναι ο πάντου για την ομάδα. Μου αρέσει περισσότερο από τον Άντονι. Είναι πιο διασκεδαστικό να τον βλέπεις".

Ο 22χρονος Γκανέζος μετράει μέχρι στιγμής 30 συμμετοχές με 15 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Άντονι από την άλλη έχει παίξει 26 παιχνίδια, έχει σκοράρει 7 γκολ κι έχει δώσει 3 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Πέντε ομάδες για τον GOAT αν φύγει από την Παρί

Ιμπραχίμοβιτς: Λάρισα καλεί Ζλάταν για μπίζνες εκτός ποδοσφαίρου

Ρεάλ: Ο Μόντριτς μίλησε για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του επηρεάζεται από τον Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK