Γιουνάιτεντ: Πιθανή τεράστια ανατροπή του σκηνικού για την πώληση της ομάδας

Την αποκάλυψη πως δεν αποκλείεται οι Γκλέιζερς να αποφασίσουν να κρατήσουν μέρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Μπεν Τζέικομπς, κάτι που σημαίνει ότι ο Αλ Τανί θα "βγει" από τη διεκδίκηση της αγοράς της ομάδας.

Manchester United's Chairman Avie Glazer, right, and Newcastle's Club Director Amanda Staveley, left, smile before English League Cup final soccer match between Manchester United and Newcastle United at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
O Άβι Γκλέιζερ στο Γουέμπλεϊ AP

Προσφορές για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκαν οι Γκλέιζερς και πλέον μελετούν τις προτάσεις για να αποφασίσουν αν τελικά θα προχωρήσουν σε πώληση της ομάδας.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας είχαν ορίσει ως τιμή πώλησης της ομάδας τις 5 δις λίρες δηλαδή περίπου 5,6 δις ευρώ, ένα πόσο όμως που δεν φέρεται να έχει κατατεθεί ούτε από τον Καταριανό Χαμάντ Αλ Τανί αλλά ούτε και από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Ο Αλ Τανί στην ανακοίνωσή του μετά από την κατάθεση της πρότασης, ξεκαθάρισε πως θέλει να αγοράσει το 100% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν προτίθεται να συνεργαστεί ούτε με τους Γκλέιζερς ούτε με κάποιον άλλον αγοραστή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του CBS SPORTS, Μπεν Τζέικομπς, οι Γκλέιζερς δεν είναι ικανοποιημένοι από τις προσφορές και δεν αποκλείεται εν τέλει να επιλέξουν να παραχωρήσουν ένα μόνο ποσοστό της ομάδας, κάτι που όμως δεν θέλει ο Σεϊχης του Κατάρ.

Πάντως, οι Γκλέιζερς δεν φέρεται να έχουν πάρει ακόμα τη τελική τους απόφαση αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, οπότε το προσεχές διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Ανέβασε στόρυ "σπόντα" μετά από την βράβευση του Μέσι

Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση προπονητή κυκλοφορεί ελεύθερη στην αγορά

Ρεάλ: Τελειώνει με Ασένσιο - Αζάρ και "χτυπάει" για δεύτερο τοπ παίκτη από την Αγγλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK