Γιουνάιτεντ: Σχεδιάζει απαγωγή 63.000.000 ευρώ από Άρσεναλ και Λίβερπουλ

Χαλάστρα στα σχέδια των Λίβερπουλ και Άρσεναλ θέλει να κάνει ο Έρικ Τεν Χαχ με Άγγλο παικταρά που ψάχνει νέες περιπέτειες.

Manchester United's head coach Erik ten Hag celebrates at the end the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Monday, Aug 22, 2022. In background is Liverpool's manager Jurgen Klopp. (AP Photo/Dave Thompson)
Τεν Χαχ και Κλοπ δίπλα δίπλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μάχη αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι για την υπογραφή του Μέισον Μάουντ. Η Τσέλσι θέλει να τον κρατήσει ενώ ο παίκτης κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του στους Μπλε.

Το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο και η παρούσα συμφωνία εκπνέει το 2024 έχει ανοίξει την όρεξη των Άρσεναλ και Λίβερπουλ για να κινηθούν δυναμικά για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Ωστόσο, τα δύο κλαμπ δεν είναι οι μοναδικοί διεκδικητές. Σύμφωνα με την Dailymail ο Έρικ Τεν Χαχ έχει κάνει τον Μάουντ νούμερο ένα στόχο και φέρεται έτοιμος να μπει στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή με 63.000.000 ευρώ εδώ και τώρα.

Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι για τον Μάουντ αναμένεται να είναι καυτό και οι εμφύλιοι μεταξύ των αγγλικών ομάδων αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Η Τσέλσι εάν χάσει τη μάχη της επέκτασης τότε σίγουρα θα κοιτάξει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί και τα 63 εκατ. ευρώ της Γιουνάιτεντ δεν είναι αμελιταίο ποσό για ποδοσφαιριστή που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

Μπάγερν: Ετοιμάζει πρόταση για το μεγάλο αστέρι του Πεπ λόγω... Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK