Γιουνάιτεντ: Σκέφτεται να δώσει 100 εκατ. για "απογοήτευση" του Μουντιάλ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες φέρεται να δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα του todofichajes.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ AP

Την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής επιθυμεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα.

Παρά την απόκτηση του Βουτ Βέγκχορστ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να κάνουν άλλη μία προσθήκη στη γραμμή κρούσης.

Ο λόγος για τον Λαουτάρο Μαρτίνες για τον οποίο, όπως αναφέρει το todofichajes σε δημοσίευμα του και αναπαράγει το GOAL, η ομάδα της Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ στην Ίντερ για την απόκτησή του.

Ο Λαουτάρο βρίσκεται στην Ίντερ από το 2018 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 15 γκολ και 7 ασίστ σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή και στην περσινή μεταγραφική περίοδο.

Πάντως, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, που έλαβε χώρα στο Κατάρ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έψεξαν τον Μαρτίνες για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παρί γίνεται τσίρκο για κλείσιμο και δεν φταίει ο Νεϊμάρ

Παρί: Άλλον προπονητή ονειρεύεται ο Εμίρης, άλλον βλέπουν εντός της ομάδας

Φιάσκο μεγατόνων στην Παρί: Ο Νεϊμάρ μετά το πόκερ έσπασε κι άλλο κανόνα του Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK