Γιουνάιτεντ: Στα "μαχαίρια" πολλοί παίκτες του ρόστερ με τον Τεν Χαχ λόγω... διακρίσεων

Δυσαρεστημένοι με τη στάση του Έρικ Τεν Χαχ είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς θεωρούν πως γίνονται αρκετές διακρίσεις.

Manchester United's head coach Erik ten Hag waits for the start of the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester United at the London Stadium in London, England, Sunday, May 7, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Μόνο καλά δεν έχει ξεκινήσει η χρονιά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς σε αγωνιστικό επίπεδο τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το εξωαγωνιστικό κομμάτι, ο Έρικ Τεν Χαχ έχει έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές.

Ο Σάντσο είναι μία εξ αυτών, με τον Άγγλο μεσοεπιιθετικό μάλιστα να νιώθει αδικημένος με τον τρόπο διαχείρισής του όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν είναι ο μόνος.

Σύμφωνα με το ManchesterEveningNews, υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ που θεωρούν πως ο Τεν Χαχ κάνει διακρίσεις και ευνοεί άλλους, παραγκωνίζοντας από την άλλη πλευρά κάποιους άλλους.

Μάλίστα, αρκετοί είναι θυμωμένοι με τη στάση του Τεν Χαχ απέναντι και στον Ντε Χέα, γιατί ο Ισπανός αποτελούσε σημαία για την ομάδα και αποχώρησε κακήν κακώς έπειτα από συζήτηση που είχε με τον Ολλανδό για τον ρόλο του σε συνδυασμό βέβαια και με την διπλή μείωση που είδε στην ανανέωση του συμβολαίου που του προτάθηκε.

Θυμίζουμε πως και την περασμένη σεζόν ο Τεν Χαχ είχε έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες, με χαρακτηριστικότερο να είναι το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε Περισσότερα

Γερμανία: Ανακοίνωσε τον Νάγκελσμαν με συμβόλαιο που προκαλεί ερωτηματικά

Ο Ζλάταν βγήκε βόλτα με την πανάκριβη Ferrari του και έβγαλε φωτογραφία μπροστά από τζαμαρία

Λίβερπουλ: Ο Τζέραρντ μετάνιωσε για την αποχώρησή του το 2015, ο λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK