Γερμανία: Ανακοίνωσε τον Νάγκελσμαν με συμβόλαιο που προκαλεί ερωτηματικά

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της Γερμανίας. Έκπληξη με την χρονική διάρκεια του deal.

FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας της Γερμανίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία της ομάδας μετά από την αποχώρηση του Χάνσι Φλικ.

Το deal που υπέγραψαν οι δύο πλευρές όμως μόνο σύνηθες δεν είναι, αν λάβουμε υπ'όψιν τα μέχρι στιγμής προπονητικά δείγματα του νεαρού προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο Νάγκελσμαν υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 10 μηνών δηλαδή λίγο μετά από την ολοκλήρωση του EURO 2024.

Πρόσφατα δημοσιεύματα μιλούσαν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι δηλαδή και την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε.

Θυμίζουμε πως ο Νάγκελσμαν αποχώρησε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου στα μέσα της σέζον έπειτα από έντονη αντιπαράθεση τόσο με τη διοίκηση της ομάδας όσο και με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Από τη συμφωνία η ομάδα του Τόμας Τούχελ μόνο κερδισμένη θα βγει καθώς όλο αυτό το διάστημα πλήρωνε κανονικά τον Νάγκελσμαν, βάζοντας του και ρήτρα αποχώρησης για οποία ομάδα ήθελε να τον κάνει δικό της, η οποία όμως δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ λόγω της Γερμανίας.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Αυστηρός πατέρας ο Λίο, η καθημερινή συνήθεια που δεν επιτρέπει στα παιδιά του

Σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο: Οι απίστευτες επιδόσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μπαρτσελόνα: Σε "αναμμένα κάρβουνα" ο Τσάβι, αποχώρησε με φορείο κλεισμένη μεταγραφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK