Γιουνάιτεντ: Στα "σκαριά" η αποχώρηση δύο κεντρικών αμυντικών της

Πολύ πιθανή μοιάζει η αποχώρηση των Λίντελοφ και Μακτόμινεϊ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Κρισιμές αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού καλείται να πάρει ο Έρικ Τεν Χαχ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρόμανο, ο Ολλανδός προπονητής, εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου καλείται να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με δύο παίκτες που αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο λόγος για τους Βίκτορ Λίντελοφ και Σκοτ Μακτόμινεϊ για τους οποίους φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από κορυφαίους συλλόγους.

Για τον Λίντελοφ φέρεται πως ενδιαφέρεται η ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ για τον Μακτόμινεϊ φέρεται πως έχει "χτυπήσει" την πόρτα της Γιουνάιτεντ η ομάδα της Νιούκαστλ.

Πάντως, και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα πλάνα του Τεν Χαχ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Μακτόμινεϊ να έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές και ως αμυντικός χαφ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ "κυνηγάει" κορυφαίο άσο της Τσέλσι

Ρεάλ: Η "μαγική" 10αδα που εξετάζει ο Αντσελότι για στήριγμα του Μπενζεμά

Μίνι Καμπίπ: Μπήκε σε "μπελάδες" μετά από απαράδεκτη ενέργεια που έκανε

News 24/7

24MEDIA NETWORK