Ρεάλ: Η "μαγική" 10αδα που εξετάζει ο Αντσελότι για στήριγμα του Μπενζεμά

Μία 10αδα με ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν το κατάλληλο στήριγμα για τον Καρίμ Μπενζεμά έχει φτιάξει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα του DefensaCentral.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Σε αναζήτηση επιθετικού που θα αποτελέσει το κατάλληλο στήριγμα στον Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης και πολλά είναι τα ονόματα που εξετάζονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του DefensaCentral, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν φτίαξει μία λίστα με 10 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούσαν να αποκτηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στις επιλογές που έχει στα χέρια του ο Κάρλο Αντσελότι, του οποίου το μέλλον μόνο βέβαιο δεν μοιάζει στην ομάδα, ξεχωρίζουν τα ονόματα του Χάρι Κέιν και του Μοχάμεντ Σαλάχ, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι από τις Τότεναμ και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Οι Μαδριλένοι εξετάζουν και επιθετικούς που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων όπως είναι ο Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για τον οποίο οι ιθύνοντες της ομάδας ήταν ξεκάθαροι, αλλά και η αποκάλυψη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, Βίκτορ Όσιμεν.

Πιο προσιτές οικονομικά επιλογές είναι αυτές των Κάι Χάβερτς, Γκάμπριελ Ζέσους και Κίνσλεϊ Κομάν αλλά και του "νέου Χάλαντ", όπως τον αποκαλούν οι άνθρωποι της Αταλάντα, Ράσμους Χέιλουντ.

Την 10αδα της λίστας συμπληρώνουν τα ονόματα των Ραφαέλ Λεάο και Ντούσαν Βλάχοβιτς, δύο ιδιαίτερες περιπτώσειις καθώς ο πρώτος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που εκπνέει το 2024, ενώ ο Σέρβος στράικερ περιμένει τις εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουρίνιο: Η "προφητική" του δήλωση που φουντώνει τα σενάρια για το μέλλον

Μπαρτσελόνα: "Χάνει" το γήπεδο της, ο λόγος

Λίβερπουλ: Τόσα αξιώνει η Τσέλσι για Μάουντ, τι λένε οι "κόκκινοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK