Μπάγερν: Ο Τούχελ "κυνηγάει" κορυφαίο άσο της Τσέλσι

Την απόκτηση του Μέισον Μάουντ φέρεται να έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου ο Τόμας Τούχελ βλέποντας πως οι συζητήσεις του ποδοσφαιριστή με την Τσέλσι έχουν "παγώσει".

Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at St Mary's Stadium, Southampton, England, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Όλο και πιο δύσκολη μοιάζει η παρουσία του Μέισον Μάουντ στη Τσέλσι καθώς δεν υπάρχει κάποια πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Πρόσφατο δημοσίευμα, ήθελε τη Τσέλσι να έχει αποφασίσει τη τιμή πώλησης του Άγγλου σε περίπτωση που αυτός δεν ανανεώσει, με την Λίβερπουλ, που είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του, να είναι διστακτική στο ενδεχόμενο καταβολής του συγκεκριμένου ποσού.

Πλην της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, στο κόλπο για την απόκτηση του Μάουντ έχει μπει και η Μπάγερν Μονάχου έπειτα από εισήγηση του νέου προπονητή της ομάδας, Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός συνεργάστηκε με τον νεαρό άγγλο στη Τσέλσι και έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις ικανότητές του και θεωρεί πως μπορεί να πείσει τον Μάουντ να γίνει κάτοικος Bundesliga την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε, πως ο Γερμανός τεχνικός, πλην του Μάουντ, "χτύπησε" την πόρτα της Τσέλσι και για τον βοηθό προπονητή της ομάδας, Άντονι Μπάρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Το "αγαπημένο παιδί" του Πεπ ένα από τα φαβορί για αντί-Κόντε

Μίνι Καμπίπ: Μπήκε σε "μπελάδες" μετά από απαράδεκτη ενέργεια που έκανε

Ρεάλ: Η "μαγική" 10αδα που εξετάζει ο Αντσελότι για στήριγμα του Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK