Γιουνάιτεντ: Τετραπλασιάζει το μισθό του Ράσφορντ αλλά δε φτάνει ούτε στο μισό την Παρί

Πρόταση ύψους 400.000 ευρώ την εβδομάδα φέρεται να έχει κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Μάρκους Ράσφορντ με την Παρί όμως να του προσφέρει παραπανώ από τα διπλά.

England's Marcus Rashford speaks to the media during a press conference at Al Wakrah Sports Complex, in Al Wakrah, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Μάρκους Ρασφορντ σε συνέντευξη Τύπου AP

Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθούν να διαπραγματευτούν με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένας απ' αυτούς είναι και ο Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος αναμένεται να καθίσει άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ιθύνοντες τη Γιουνάιτεντ η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star θέλει να κάνει τον Άγγλο τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ φέρεται να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τον τωρινό μισθό του, καθώς ο Ράσφορντ αρνήθηκε την προηγούμενη προσφορά της Γιουνάιτεντ που ήταν της τάξεως των 300.000 ευρώ την εβδομάδα.

Πάντως, στο κόλπο για την απόκτηση του Ράσφορντ είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να φέρεται πως προσφέρει στον Άγγλο επιθετικό 990.000 ευρώ την εβδομάδα, κάτι που θα τον κάνει τον τέταρτο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπενζεμά ξεμπέρδεψε με τη Γαλλία, αλλά έχει ορθάνοιχτο μέτωπο με την Ρεάλ Μαδρίτης

Χάλαντ: Μυθικό βίντεο με τον "καημένο" Νορβηγό να περιμένει να τελειώσει το Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022: Η τρομερή λήψη από τη κερκίδα στη χαμένη ευκαιρία του Κόλο Μουανί

News 24/7

24MEDIA NETWORK