Ο Μπενζεμά ξεμπέρδεψε με τη Γαλλία, αλλά έχει ορθάνοιχτο μέτωπο με την Ρεάλ Μαδρίτης

Πέρασε στα ψιλά λόγω Μουντιάλ ωστόσο ο Καρίμ Μπενζεμά από 1η Γενάρη μπορεί να υπογράψει με όποια ομάδα επθυμεί.

Real Madrid's Karim Benzema kisses the 2022 Ballon d'Or trophy prior to the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το κεφάλαιο Γαλλία - Μπενζεμά έκλεισε. Ο Γαλλοαλγερινός στράικερ ανήμερα των γενεθλίων του ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τους Μπλε. Τα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο, πάντως, δεν αποκλείουν ο Καρίμ να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ξανά εάν τελικά αναλάβει ομοσπονδιάκος ο Ζινεντίν Ζιντάν. Τέλος αυτό.

Λόγω του Μουντιάλ 2022 και της τεράστιας έκτασης που πήρε το γαλλικό μέτωπο του Μπενζεμά, κανείς δεν έχει ασχοληθεί/αναφέρει τι πρόκειται να συμβεί με τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας και την Ρεάλ Μαδρίτης. Διότι σε λίγες μέρες ο "Μπενζ" θα μπορεί να συμφωνήσει χωρίς καμία κύρωση με όποια ομάδα τον πλησιάσει και τον πείσει.

Ο λόγος απλός. Το συμβόλαιο του Καρίμ με την Ρεάλ εκπνέει το καλοκαίρι '23 και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αναφορικά με το μέλλον του στην Μαδρίτη. Ο Μπενζεμά έγινε 35, η Ρεάλ έχει κλείσει τον Έντρικ για το '24, ενώ σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει κλείσει καμία πόρτα στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Δημοσίευμα στην Ισπανία υποστηρίζει ότι ο Μπενζεμά αμέσως μόλις επέστρεψε από το Κατάρ, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επικοινωνήσει με τον πρόεδρό του για να του πει πως θέλει να παραμείνει στην Ρεάλ και μάλιστα πως το αντίο στην Μαδρίτη θα τον πληγώσει περισσότερο απ' αυτό στην Γαλλία.

Το πιο ρεαλιστικό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι ο Μπενζεμά να ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι '24. Άλλωστε η Ρεάλ αυτήν την τακτική ακολουθεί με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως του στάτους που έχουν. Στο ίδιο μοτίβο και οι υποθέσεις των Μόντριτς, Κρόος των οποίων επίσης τα συμβόλαια εκπνέουν στο τέλος της σεζόν.

Εν κατακλείδι ο Μπενζεμά έχει εκφράσει την επιθυμία του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε περισσότερα

Το βίντεο που αποδεικνύει πως Γκριεζμάν και Λορίς δεν ήθελαν τον Μπενζεμά στην Γαλλία

Χάλαντ: Μυθικό βίντεο με τον "καημένο" Νορβηγό να περιμένει να τελειώσει το Μουντιάλ 2022

Ο Ντι Μαρία αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, γιατί δεν προχώρησε το "μπαμ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK