Μουντιάλ 2022: Η τρομερή λήψη από τη κερκίδα στη χαμένη ευκαιρία του Κόλο Μουανί

Πλάνο που δείχνει τη χαμένη ευκαιρία του Κόλο Μουανί από τη κερκίδα έχει καταγράψει φίλαθλος με τις αντιδράσεις των αναπληρωματικών παικτών της Γαλλίας να είναι εντυπωσιακές.

France's Randal Kolo Muani celebrates after Kylian Mbappe scored his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
ο Κόλο Μουανί AP

Την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας του μεγάλου τελικού έχασε ο Κόλο Μουανί στο τελευταίο λεπτό της παράταση και με το σκορ στο 3-3.

Ένα τρομερό βίντεο έχει καταγράψει με το κινητό του ένας χρήστης του TikTok το οποίο δείχνει την αντίδραση των Γάλλων παικτών που βρίσκονταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια της χαμένης ευκαιρίας.

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο, οι Γάλλοι έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν προς τον Κόλο Μουανί προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί του την μεγάλη ανατροπή αλλά η μεγάλη απόκρουση του Εμιλιάνο Μαρτίνες τους χάλασε τα σχέδια με αποτέλεσμα να επιστρέψουν όλοι προς τον πάγκο με τα χέρια στο κεφάλι.

Πάντως, μεγάλη συζήτηση θα γινόταν αν η μπάλα κατέληγε εν τέλει στα δίχτυα καθώς, όπως γίνεται φανερό από το στιγμιότυπο, σχεδόν όλοι οι αναπληρωματικοί της Γαλλίας βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου πριν η μπάλα καταλήξει εκτός αυτού, κάτι που βάσει κανονισμού δεν επιτρέπεται.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Οι Σαουδάραβες τον περιμένουν μέχρι 1η Ιανουαρίου

Μπάγερν: Κινείται για γκολκίπερ - έκπληξη από το Μουντιάλ

Το βίντεο που αποδεικνύει πως Γκριεζμάν και Λορίς δεν ήθελαν τον Μπενζεμά στην Γαλλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK