Γιουνάιτεντ: Θέλει να πάρει κι άλλο παίκτη από την Ρεάλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψωνίζει τελευταία από την Ρεάλ, ωστόσο τώρα στοχεύει να πάρει παίκτη της Βασίλισσας φθηνά.

Manchester United's Casemiro, left, and Cristiano Ronaldo leave the pitch after the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Thursday, Sept. 1, 2022. Manchester United won 1-0. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κασεμίρο με τον Ρονάλντο λίγο πριν από την αποχώρηση του Πορτογάλου AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι Βαράν και Κασέμιο επανενώθηκαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την κοινή τους επιτυχημένη θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης. Για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν πληρώσει 40.000.000 ευρώ, ενώ για τον Βραζιλιάνο χαφ 71.000.000 ευρώ.

Έπειτα από την "ήττα" στο θέμα του Χάκπο, ο Έρικ Τεν Χαχ ψάχνει παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση στην επίθεση κι όπως αναφέρει η SPORT, καταλανικό Μέσο, έχει ανέβει ψηλά στη shortlist του Ολλανδού ο Μάρκο Ασένσιο ο οποίος μπαίνει 1η Γενάρη στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Ρεάλ.

Οι συζητήσεις του Ισπανού με την πλευρά Πέρεθ έχουν σταματήσει καθώς ο παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος με τα οικονομικά δεδομένα της Ρεάλ για νέο συμβόλαιο. Οπότε στην Ισπανία θεωρούν ότι η Γιουνάιτεντ θα κάνει κίνηση για τον 26χρονο πελάτη του Ζόρζε Μέντες.

Οι Άγγλοι λόγω της διαφαινόμενης αλλαγής στην ιδιοκτησία τους δεν μπορούν να δώσουν πολλά χρήματα για μεταγραφή. Η περίπτωση Ασένσιο είναι ιδιαίτερη αφού με το συμβόλαιό του να τελειώνει το καλοκαίρι η Ρεάλ ίσως δεχθεί ό,τι της δώσει η Γιουνάιτεντ για να πάρει κάτι αντί να τον χάσει τσάμπα σε μερικούς μήνες.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πελέ ξεκαθάρισε ποιος ήταν ο GOAT το 2009 με μία ατάκα

Πελέ: Αποθέωσε πρώην παίκτη του Άρη που δεν έγινε ποτέ ο "νέος Πελέ"

Το πραγματικό παρατσούκλι του Πελέ δεν ήταν Πελέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK