Γιουνάιτεντ: Τι προβλέπει ο "νόμος Ρονάλντο" για τ' αποδυτήρια

Νέα τάξη πραγμάτων στ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνει ο "νόμος Ρονάλντο" με πλαφόν εβδομαδιάτικου.

Manchester United's Cristiano Ronaldo during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Thursday, Sept. 1, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Σύμφωνα με την Daily Mail θεσπίζεται ο "νόμος Ρονάλντο" στ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ. Τι προβλέπει όμως η συγκεκριμένη κίνηση από τη διοίκηση και τον Έρικ Τεν Χαχ;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου, πλέον, η Γιουνάιτεντ δεν θα ξεπερνάει σε πληρωμές τις 200.000 λίρες την εβδομάδα.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να υπάρχει οικονομική ισορροπία μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ώστε να μην προκαλούνται προβλήματα και να υπάρχει αρμονία. Κορυφαίοι παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων αυτή τη στιγμή όπως οι Κασεμίρο, Βαράν, Μαγκουάιρ και Φερνάντες παίρνουν πάνω κάτω τα ίδια, δηλαδή από 180.000 έως 200.000 λίρες.

Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο πληρωνόταν στην Γιουνάιτεντ με 500.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ συμβόλαια που λήγουν όπως των Ντε Χέα και Σο, εφόσον τους δοθούν νέα συμβόλαια για να επεκτείνουν θα είναι εντός του πλαφόν.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαν βλέπει τον "que miras bobo" του Μέσι

Ομάδα έδιωξε παίκτη που μόλις πήρε εξαιτίας της υποστήριξής του στον Άντριου Τέιτ

Ζιντάν: Μετά το άκυρο της Γαλλίας, έριξε και ο Ζιζού χυλόπιτα σε εθνική ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK