Ζιντάν: Μετά το άκυρο της Γαλλίας, έριξε και ο Ζιζού χυλόπιτα σε εθνική ομάδα

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε τ' όνειρο της Γαλλίας να χάνεται λόγω της ανανέωσης του Ντεσάμπ, αλλά κι ο ίδιος αρνήθηκε άλλη εθνική.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks on before the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Γαλλίας αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία της με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ έως το 2026, πράγμα που σημαίνει ότι η θέση του εκλέκτορα δεν είναι διαθέσιμη για τον Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος φερόταν όλο αυτό το διάστημα να περίμενε τι θα συμβεί στους Μπλε.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ζιζού δεν βιάζεται για το επόμενο βήμα. Σύμφωνα με το ESPN η εθνική των ΗΠΑ χτύπησε την πόρτα του Γάλλου σταρ και εισέπραξε αρνητική απάντηση. Η προσέγγιση των Αμερικανών έγινε μέσω του ατζέντη του Ζιντάν, Αλάιν Μιγλιάτσιο.

Και με την Πορτογαλία, πάντως, να κλείνει προς τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ λιγοστεύουν οι λεγόμενες καλές εθνικές για τον Ζιντάν. Βέβαια, μην ξεχνάμε πως πάντα στο κάδρο βρίσκεται η Γιουβέντους για τον Ζιζού. Πρόκειται για ένα διαχρονικό φλερτ άλλωστε.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαν βλέπει τον "que miras bobo" του Μέσι

Βλαχοδήμος: Πώς απάντησε στα σενάρια περί Μπάγερν

Η Μαρσέιγ παίρνει Ουκρανό παικταρά, αλλά όχι τον Μούντρικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK