Γιουνάιτεντ: Βάζει στο τραπέζι παίκτη "έκπληξη" για να πάρει τον Κέιν

Τον τερματοφύλακά της, Ντέαν Χέντερσον αναμένεται να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να κάνει δικο της τον Χάρι Κέιν σύμφωνα με το ESPN.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ απορεί AP

Σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα καλύψει το κενό που άφησε το περασμένο Νοέμβριο ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πολλά να είναι τα ονόματα που βρίσκόνται στο τραπέζι.

Ο Έρικ Τεν Χαχ μαζί με τους συνεργάτες του φέρεται να έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών. Του Βίκτορ Όσιμεν και του Χάρι Κέιν.

Για τον Νιγηριανό επιθετικό της Νάπολι οι μνηστήρες είναι πολλοί, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να "μπλέκει" και την Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση έπειτα από εισήγηση του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η περίπτωση του Κέιν είναι πιο περίπλοκη καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζήτήσεις με την Τότεναμ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το 2024 ενώ τα "σπιρούνια" θέλουν 100.000.000 ευρώ για να τον πουλήσουν και αυτά απευθείας και όχι σε δόσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, η Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή αναμένεται να βάλει στο παιχνίδι και τον τερματοφύλακά της, Ντέαν Χέντερσον, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Τότεναμ ψάχνει τον διάδοχο του Ούγκο Λορίς ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι του 2024 και ψάχνει τον διάδοχό του, έχοντας ως βασικές της επιλογές τόσο τον Χέντερσον όσο και τον Πίκφορντ ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Έβερτον.

Πάντως, τερματοφύλακα αναμένεται να αγοράσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μόνο βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Δίνει Λουκάκου για να φέρει πίσω το "παιδί" της

Ατλέτικο: Οι εμφανίσεις του Ντεπάι βάζουν σε σκέψεις τον παίκτη των 180 εκατ.

Μέσι: Αυτή είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα στον Αργεντίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK