Τσέλσι: Δίνει Λουκάκου για να φέρει πίσω το "παιδί" της

Την επιστροφή του Τάμι Έιμπραχαμ στη Τσέλσι σκέφτεται η Τσέλσι. Υπαρκτό το σενάριο εμπλοκής του Λουκάκου στην υπόθεση ώστε να "γλιτώσει" ένα μέρος από τα 80.000.000 ευρώ.

Inter Milan's Romelu Lukaku reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 4, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λουκάκου AP PHOTO/LUCA BRUNO

Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς παρά το γεγονός πως δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια για μεταγραφές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Οι "μπλε" για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με το FFP χρειάζεται να προχωρήσουν σε κάποιες πωλήσεις ενώ υπαρκτό είναι και το σενάριο να ανταλλάξουν και κάποιους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της CalcioMercato, η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Τάμι Έιμπραχαμ στην ομάδα βάζοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όνομα - έκπληξη.

Ο λόγος για τον Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στην Ίντερ ως δανεικός από την Τσέλσι με τους μπλε να έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν στα πλάνα τους τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Τσέλσι έχει τη δυνατότητα επαναγοράς του Έιμπραχαμ αντί 80.000.000 ευρώ, καθώς είχε βάλει ειδικό όρο όταν αποχώρησε ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα, αλλά θέλει να μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να "γλιτώσει" ένα μέρος του ποσού.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Αυτή είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα στον Αργεντίνο

Ατλέτικο: Οι εμφανίσεις του Ντεπάι βάζουν σε σκέψεις τον παίκτη των 180 εκατ.

Λίβερπουλ: Μετά τον Φιρμίνο, φεύγει ελεύθερος και ποδοσφαιριστής που της κόστισε 38 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK