Γιουνάιτεντ, Βέγκχορστ: Ο Μέσι "έβγαλε" παρατσούκλι στον Ολλανδό με την ιστορική ατάκα του

"BOBO" αποκαλεί ο Λισάνδρο Μαρτίνεζ τον Βουτ Βέγκχορστ εμπνευσμένος από το περιστατικό του Ολλανδού με τον Λιονέλ Μέσι μετά από τον προημιτελίκο της Αργεντινής με την Ολλανδία.

Manchester United's Wout Weghorst stands on the pitch during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Βέγκχορστ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Μία από τις πιο περίεργες επιλογές της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς αντικατέστησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την ευχάριστη έκπληξη της εθνικής Ολλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, Βουτ Βέγκχορστ.

Πέρα από τη μεγάλη του εμφάνιση στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ο ποδοσφαιριστής έγινε viral και για ένα ακόμα περιστατικό.

Συγκεκριμένα, μετά από το τέλος της αναμέτρησης και σε δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι, ο Βέγκχορστ βρισκόταν πίσω από την κάμερα και κοίταζε τον Αργεντίνο, ο οποίος του είπε χαρακτηριστικά "...Τι κοιτάζεις ηλ@@@ιε..."

Αυτό το περιστατικό φέρεται να ενέπνευσε τον συμπατριώτη του Μέσι και συμπαίκτη του Βέγκχορστ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λισάνδρο Μαρτίνεζ ώστε να του βγάλει παρατσούκλι.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνεζ αλλά και οι υπόλοιποι πλέον συμπαίκτες του αποκαλούν τον Ολλανδό επιθετικό " BOBO", που είναι χαϊδευτικό του idiot που χρησιμοποιούν οι Άγγλοι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Παρά τις τάσεις φυγής του Μπουσκέτς, δεν την "πουλάει" ο άλλος αρχηγός

Ρεάλ: Ο Ζιντάν θέλει να επιστρέψει υπό έναν όρο

Ρονάλντο: Μετά το ρεκόρ ακολούθησε ρεσιτάλ tweet από τον μεγαλύτερο θαυμαστή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK