Ρεάλ: Ο Ζιντάν θέλει να επιστρέψει υπό έναν όρο

Θετικός σε ενδεχόμενο επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ο Ζινεντίν Ζιντάν σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι, με τον Γάλλο να ζητάει και τον Τσερκί. Στη λίστα πάντα και ο Ραούλ.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζιζού όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ο Φλορεντίνο Πέρεθ και το επιτελείο του ψάχνουν να βρουν άμεσα λύσεις καθώς η ομάδα βρίσκεται στο -8 από τη Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα και πρόσφατα ηττήθηκε και στο ισπανικό σούπερ Καπ από τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται ο Κάρλο Αντσελότι να απομακρυνθεί από τον πάγκο σε περίπτωση που η ομάδα δεν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με πολλά να είναι τα πρόσωπα που εξετάζονται για την αντικατάστασή του.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Πέρεθ είναι αυτό του πρώην άσου της ομάδας, Ραούλ, ο οποίος προπονεί τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Λιντς για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πάντα στη λίστα της ομάδας είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος φέρεται να θέλει να επιστρέψει με τον όρο ότι θα έρθει στην ομάδα ο 19χρονος μέσος της Λυών, Ραγιάν Τσερκί.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Καταλανική SPORT σε δημοσίευμα της, με τις πιθανότητες πάντως να αποχωρήσει ο Αντσελότι άμεσα από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας να είναι απειροελάχιστες.

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Ομαδάρα περιμένει τις εξελίξεις με Σίτι και κάνει κίνηση - ματ

Ρονάλντο: Μετά το ρεκόρ ακολούθησε ρεσιτάλ tweet από τον μεγαλύτερο θαυμαστή του

Γιουβέντους: Παρά τα σενάρια, δεν πουλάει ούτε με 100 εκατ. το μεγάλο αστέρι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK