Μπαρτσελόνα: Παρά τις τάσεις φυγής του Μπουσκέτς, δεν την "πουλάει" ο άλλος αρχηγός

Την παραμονή στη Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της καριέρας του επιθυμεί ο Ζόρντι Άλμπα παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Κάτοικος Βαρκελώνης είναι από τον Ιούλιο του 2012 ο Ζόρντι Άλμπα, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας της Μπαρτσελόνα μετά από τη φυγή της προηγούμενης "χρυσής" φουρνιάς της ομάδας.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2024 και σε αντίθεση με τον Σέρχιο Μπούσκετς που σκέφτεται να γίνει κάτοικος MLS, ο Άλμπα θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, παρά τις κρούσεις που έχει δεχθεί από αρκετές ομάδες όλο αυτό το διάστημα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός "... θέλω να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα και να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου. Θα δεχόμουν ξανά τη μείωση στις αποδοχές μου αν μου είχε ζητηθεί. Νιωθώ καλά και όταν καταλάβω ότι δεν μπορώ να υπερασπιστώ το κλαμπ θα είμαι ο πρώτος που θα φύγει..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Άλμπα

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Ζιντάν θέλει να επιστρέψει υπό έναν όρο

Ρονάλντο: Μετά το ρεκόρ ακολούθησε ρεσιτάλ tweet από τον μεγαλύτερο θαυμαστή του

Πεπ: Ομαδάρα περιμένει τις εξελίξεις με Σίτι και κάνει κίνηση - ματ

News 24/7

24MEDIA NETWORK