Γιουνάιτεντ: Βρήκε επιθετικό για να τον πληρώσει παραπάνω από τον Πογκμπά

Η Γιουνάιτεντ θα κινηθεί το καλοκαίρι για επιθετικό και σύμφωνα με δημοσίευμα είναι αποφασισμένη να πληρώσει χοντρά.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Ξεκάθαρο το μεταγραφικό πλάνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι: Επιθετικός. Ο νούμερο ένα στόχος του Έρικ Τεν Χαχ είναι να δυναμώσει τη γραμμή κρούσης μ' έναν... σίριαλ κίλερ και σύμφωνα με δημοσιεύματα τον έχει βρει κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Βίκτορ Όσιμεν.

Η Gazzetta dello Sport και η Dailymail αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους πως ο Ολλανδός τεχνικός έχει καταλήξει στον επιθετικό της Νάπολι και είναι διατεθειμένος να τον πληρώσει με περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με αυτά που είχαν δοθεί για τον Πολ Πογκμπά, την πιο ακριβή μεταγραφή της ομάδας. Με την ελπίδα, βέβαια, ο 24χρονος να μην έχει την τύχη του Γάλλου.

Η Γιουνάιτεντ φέρεται έτοιμη να καταβάλει στους Ναπολιτάνους 120.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή, ενώ για τον Πογκμπά είχε δαπανήσει 105.000.000 ευρώ το 16/17. Ο Νιγηριανός φορ έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 17 γκολ και οδηγεί την Νάπολι στο Σκουντέτο.

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Γαλατασαράι, η μικρή Παρί της γειτονιάς μας

Ο Ραούλ είχε σπουδαίο λόγο για να αρνηθεί τη θέση προπονητή στην Λιντς

Η Αλ Νασρ δίνει ασύλληπτο "συνταξιοδοτικό πρόγραμμα" στον Σέρχιο Μπούσκετς

News 24/7

24MEDIA NETWORK