Γιουνάιτεντ: Βρήκε τον διάδοχο του Ντε Χέα

Τον διάδοχο του Νταβίντ Ντε Χεα στο πρόσωπο του Ιλάν Μεσλιέρ φέρεται να έχει βρει ο Έρικ Τεν Χαχ σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Manchester United's goalkeeper David de Gea during warm up before the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ντε Χέα με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για το ερχόμενο καλοκαίρι κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένα από τα ζητήματα που πρέπει να επιλύσει είναι αυτό του τερματοφύλακα.

Το συμβόλαιο του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας, Νταβίντ Ντε Χέα λήγει το καλοκαίρι και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία παρά το γεγονός πως το κλίμα είναι θετικό.

Ο Ντε Χέα είχε τάσεις φυγής πριν από την έλευση του Τεν Χαχ αλλά τα σχέδια του άλλαξαν και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην αποδόχη της πρότασης ύψους 250.000 ευρώ την εβδομάδα που του προσφέρουν οι "κόκκινοι διάβολοι".

Σύμφωνα με την SUN, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στην υπόθεση του Ντε Χέα, ο Τεν Χαχ έχει βρει τον τερματοφύλακα που θα συμπληρώσει τον Ισπανό γκολκίπερ και αναμένεται να αποτελέσει στο μέλλον τον διάδοχό του.

Ο λόγος για τον γκολκίπερ της Λιντς, Ιλάν Μεσλιέρ ο οποίος στα 22 του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Τεν Χαχ και αναμένεται να κατατεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι πρόταση από τη Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Ο Μεσλιέρ βρίσκεται από το 2020 στην ομάδα της Λιντς και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2026, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 22.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γκβάρντιολ: Ομαδαρά κατέθεσε πρόταση "μαμούθ" αλλά η Λειψία είπε "όχι"

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νούμερο ένα προτεραιότητα αφορά παίκτη κι όχι την αλλαγή ιδιοκτησίας

Ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε με την Μαρσέιγ αυτό που δεν πέτυχε κανένας άλλος προπονητής της

News 24/7

24MEDIA NETWORK