Γιούργκεν Κλοπ: Η "κατάρα" της έβδομης σεζόν πάνω από το κεφάλι του κόουτς της Λίβερπουλ

Η παράδοση που θέλει τον Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρεί από τις ομάδες που προπονεί μετα από το τέλος και της έβδομης χρονιάς, επικαλούνται χρήστες του Twitter μετά το κακό πρώτο μισό της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν.

Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ AP

Ένα παράξενο στατιστικό που ακολουθεί τον Γιούργκεν Κλοπ από τις θητείες του σε Μάιντζ και Ντόρτμουντ φαίνεται πως "απειλεί" τον Γερμανό και στη Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, ο Κλοπ τόσο στην Μάιντζ όσο και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ αποχώρησε από τον τεχνική ηγεσία μετά από την ολοκλήρωση της έβδομης χρονιάς. Φέτος διανύει την έβδομη χρονιά στον πάγκο της Λίβερπουλ και πραγματοποιεί, μέχρι στιγμής, το χειρότερο ξεκίνημα από την ημέρα που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι χρήστες του Twitter μιλούν για "κατάρα" κάθε έβδομη σεζόν. Άλλοι μιλούν απλά για τέλος εποχής. Θυμίζουμε ότι οι ιθύνοντες τη Λίβερπουλ ανανέωσαν το συμβόλαιο του Γιούργκεν Κλοπ, την περσινή αγωνιστική περίοδο, έως το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Τον "αγόρασε" μέχρι και ο Γκριεζμάν και του έστειλε μήνυμα

Πικέ, χωρίς παπούτσια και επικαλαμιδες στον πάγκο. Τον έντυνε ο Μπούσκετς για να μπει αλλαγή

Λίβερπουλ: Έπεσε το τελευταίο κάστρο, χαιρέτισε και το μυθικό ρεκόρ του Φαν Ντάικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK